Familjesäkerhet - Familysure

Ditt hus har större boyta än du tror!
Vi ringer upp dig!

  Familjesäkra ditt boende med ett inre skalskydd.

  Många har idag ett yttre skalskydd i form av ett hemmalarm för att förebygga inbrott.

  Trots det kan man behöva en säker plats i fastigheten för att sätta sig i säkerhet om någon bryter sig in ändå eller om det till exempel börja brinna och man inte har möjlighet att ta sig ut.

  Ett inre skalskydd kan också vara en psykologisk trygghet för hela familjen. Även om man kanske aldrig utsätts för angrepp eller brand, så är det en fysisk plats som man vet att man kan fly till om något faktiskt skulle inträffa.

  Det går alldeles utmärkt använda befintliga utrymmen för att skapa trygga familjezoner. Vi skapar en säker plats med olika typer av förstärkningar och konstruktionslösningar. Man kan till exempel komplettera med en brandsäker dörr som har brytskydd och ska stå emot olika typer av mekanisk åverkan.

  Specialbyggd säkerhetsdörr

  Men vill man gå ett steg till så kan man bygga ett ”rum i rummet” för skydda sig mot mer långvariga och kraftigare angrepp och situationer.

  Regelkonstruktion med stålreglar och väggar av stålplåt

  Har man inget lämpligt utrymme så går det alldeles utmärkt att bygga upp helt nya i den befintliga fastigheten.

  Specialbyggda, armerade och stålplåtsbelagda väggar

  Man kan även komplettera med ”dolda utrymmen” för förvaring, egen el och ventilation samt nödutgång om ordinarie in och utgång skulle vara blockerad.

  Förvaring och nödutgång

  Våra lösningar för att skapa en trygg och säker plats i hemmet utformas helt individuellt och efter vilket behov man har.

  Vi har en lång och gedigen erfarenhet av konverteringar av utrymmen som tidigare inte nyttjats som boyta till att bli en samlingsplats för hela familjen med allt ifrån lekrum, badrum och kontor, till sovrum och kök.

  I och med det har vi också behövt bygga upp en mycket kompetent och erfaren produktionsenhet som behövs för att kunna skapa alla dessa olika typer av boytor. Vi utför allt från grundläggning och övriga byggkonstruktioner till den färdigmålade väggen och det nylagda golvet.

  Kostnadsfritt offertförslag

  Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
  Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

  tel-mail
  Marknadsansvarig / Kalkylator

  Robert Fransson
  Telefon: 08-798 88 80
  robert.fransson@svenskafukt.se

  Vi ringer upp dig!