Mögelsanering och luktsanering i Stockholm

Få bort obehaglig lukt i ditt hem
Vi ringer upp dig!

  Lukter som uppstår av till exempel mögel på väggar och golv är inte bara otrevliga, de kan också innebära problem med hälsan. För att få bort lukten som avges från ämnen som satt sig som fläckar på olika ytskikt krävs att man får bort hela problemet från grunden, det hjälper inte att bara spärra in lukten med färg eller tapet. Vi kan hjälpa dig med mögelsanering och luktsanering i Stockholm när du drabbats av fuktskador som orsakar mögel, svamp och mikrober på dina väggar och golv. Läs mer om våra helhetslösningar inom fukt- & vattenskador här.

  Mögelsanering

  Mögel upptäcks ofta av den speciella lukten som kännetecknas som jordig och unken. Den kan också upptäckas i form av fläckar på väggar och golv. Tror du att du kan ha mögel hemma behöver du kanske en mögelsanering. Mögel trivs i fukt och uppstår oftast av att man haft för hög fuktighet under en lång period. Lukten av mögel kan vara svår att upptäcka när man levt i den länge, ett tips om du misstänker mögel är att låta någon utomstående testa lukten hemma hos dig. Mögelsanering involverar noggrann rengöring av ytor, användning av specialutrustning för att minska spridningen av sporer och torkning av drabbade områden. Professionell sanering krävs ofta för att säkerställa effektiviteten och förhindra återkommande problem. Vi utför mögelsanering i Stockholm och har lång erfarenhet av det. Läs mer om mögelskador här »

  Orsaken till lukten

  När du upptäcker en obehaglig lukt hemma och misstänker att du har fått problem med mögel eller svamp i exempelvis källaren är det viktigt att hitta orsaken till lukten. Vi hjälper dig med det så att du både kan få bort lukten och förebygga att den kommer tillbaka.

  När vi har hittat orsaken till dina luktproblem kan vi också avgöra vilken metod vi ska använda för saneringen. Vår personal är erfarna utredare av fukt- och mögelskador och har breda kunskaper om byggnadskonstruktioner och olika material. Med avancerade mätinstrument och specifika kunskaper utreder de varför dina luktproblem uppstått och hur de kan åtgärdas. Vi utför mögelsanering och luktsanering i Stockholm.

  Kostnadsfritt offertförslag

  Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
  Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

  Marknadsansvarig / Kalkylator
  Vi ringer upp dig!