Mögelskador & mögelproblem

Få bukt med mögelproblemen
Vi ringer upp dig!

  Mögelskador och mögelproblem är en vanlig konsekvens av fuktskador som inte åtgärdas i tid. Det bästa är såklart att förebygga mögelskador genom att behandla fuktproblemen innan de går för långt. Men om man ändå hamnar i ett läge med mögelskador så kan vi hjälpa till med mögelsanering. Vi kan avgöra vilken metod som är den bästa för att åtgärda just dina mögelproblem, bland annat utför vi fungicidbehandlingar. Läs mer om våra helhetslösningar inom fukt- & vattenskador här.

  Upptäck mögelskador

  Var observant på om det börjar lukta fukt i din källare eller krypgrund, du kan behöva en dränering eller en källarrenovering. Andra tecken på fuktproblem är färg som flagar och tapet som lossnar. Vid för långvariga fuktproblem är risken stor att det bildas mögel och svamp. Känner du lukten av mögel bör du kolla upp dina problem med det samma, du kan behöva en mögelsanering. Mögelproblem kan också visa sig genom att golv och väggar sväller och ändrar form eller mörka fläckar uppstår.

  Mögelsanering

  Mögel i huset kan orsaka hälsoproblem och leda till allergier och astma som man i värsta fall kan ha problem med resten av livet. Ta därför på stort allvar om du hittar tecken på mögel i ditt hus. Vi kan undersöka om du behöver en mögelsanering och i så fall med vilken metod.

  Orsaken till mögelskador

  När vi utreder och åtgärdar dina mögelskador kan vi även undersöka vad som orsakat problemen från början. Genom att eliminera grundproblemen till mögelskadorna förhindrar man att de uppstår igen och blir ett problem längre fram. Mögelskador uppstår av att det finns fuktproblem i huset under en längre tid. Fuktskador och fuktproblem kan uppstå av många olika anledningar, ofta är orsaken att huset behöver en omdränering. Det kan också uppstå av läckande ledningar och dålig ventilation som inte släpper ut fukten ur huset under den varma årstiden.  Läs mer om fuktskador här »

  Kostnadsfritt offertförslag

  Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
  Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

  Marknadsansvarig / Kalkylator
  Vi ringer upp dig!