Installera golvvärme

Installera golvvärme och isolera källargolv
Vi ringer upp dig!

Installera golvvärme för ett varmt och torrt inomhusklimat

Att installera golvvärme i ditt hus ger dig både ett bekvämt inomhusklimat och flera andra praktiska fördelar. Det kommer att ge dina utrymmen en jämn värme och hålla dina golv varma, torra och bekväma att gå på. Genom att installera golvvärme frigör du också mer yta eftersom du slipper radiatorer på golv och väggar. Utan element blir din bostad dessutom snyggare och enklare att måla och tapetsera!

Vi människor trivs ofta bäst med värme nere vid fötterna och lite svalare luft i huvudhöjd. Därför upplever många att de fick en mycket behagligare temperatur av att installera golvvärme. En annan populär fördel är att det dammar mindre när man har golvvärme eftersom luftlörelserna blir mindre och inte frigör lika mycket damm.

Bra lösning för våtutrymmen

Att installera golvvärme i våtutrymmen som badrum och tvättstuga är ett mycket praktiskt alternativ för att hålla rummet torrt och varmt. Värmeslingor i hallgolv eller i golv i tvättstugor med groventré gör att snö och vatten från skor torkar upp snabbt.

Behåll din värme inomhus

När du vill ha golvvärme i din källare är det bra om dina källargolv är ordentligt isolerade med isoleringen under betongen. Det gör att värmen från golven behålls i huset och inte transporteras ut i marken. Är du osäker på om dina källargolv är bra isolerade? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du bor i Stockholm. Du kan också läsa mer om att isolera källargolv här.

Installera golvvärme för energieffektivitet

Är du ute efter ett energisnålt sätt att värma upp ditt hus är golvvärme definitivt ett alternativ att titta på. Tillsammans med värmepump och isolerade golv är golvvärmen ett energieffektiv metod för uppvärmning. Har du redan ett vattenburet system så kan du ansluta din golvvärme till det med golvvärmerör. Vi ger dig gärna råd om att installera golvvärme hemma hos dig om du känner dig osäker.

Kostnadsfritt offertförslag

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

tel-mail
Marknadsansvarig / Kalkylator

Robert Fransson
Telefon: 08-798 88 80
robert.fransson@svenskafukt.se

Vi ringer upp dig!