Fuktskador & fuktproblem

Helhetslösningar inom fuktskador
Vi ringer upp dig!

  Svenska Fukt AB har helhetslösningar inom fuktskador och fuktproblem. Vi tar hand om allt från sanering av skada, till att vi helt har återställt det skadade utrymmet. Vi utför samtliga förekommande typer av sanering och rengöringar, exempelvis fuktskador, mögel- och rötskador, luktsanering, vattenskador m.m. Vi arbetar främst i Stockholm.

  Behandling av fuktskador

  Fuktskador kan dra med sig många tråkiga konsekvenser som är svåra att åtgärda. Röta, mögel, hussvamp och mikrober kan uppstå av fuktskador och fuktproblem. Vi kan avgöra hur dessa problem ska åtgärdas och vilka metoder som passar bäst från fall till fall. Vi gör bland annat fungicidbehandlingar.

  Vi kan också med vår långa och djupa erfarenhet genom byggtekniska åtgärder se till att felet som orsakade dina fuktproblem byggs bort.

  Avfuktning

  Behov av avfuktning kan uppstå av många anledningar. Läckande tak, grundmurar, ledningar etc. Allt från kapillär sugande fukt till läckage eller efter släckning av brand. Förutom avlägsnandet av vätska/fukt och nödvändiga saneringsåtgärder genomför vi fuktmätningar.

  Orsaker till fuktskador

  Fuktskador kan uppstå av många olika orsaker. En vanlig orsak är att ditt hus behöver dräneras om. Läs mer om dränering. En annan orsak kan vara läckande ledningar.

  Håll koll på framförallt din källare eller krypgrund. Om det börjar lukta ”källare” kan det vara ett tecken på att du behöver göra en avfuktning, det bästa är såklart att få bort fukten innan den orsakar skador i form av mögel och mikroorganismer. Flagnande färg och fläckar på tapeter och golv kan också vara tecken på fuktskador. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du är osäker på om du har fuktproblem.

  Byggservice

  Vi utför också den byggtekniska återställningen efter det att saneringsåtgärderna eller avfuktningen har utförts. Samtliga i personalen är utbildade yrkesarbetare med yrkesbevis. De är specialutbildade på fukt-, vatten- och luktsäkra konstruktioner i form av t ex mekaniskt undertrycksventilerade golv- och väggkonstruktioner, krypgrunder, vindar, skadade våtutrymmen m.m.

  Kostnadsfritt offertförslag

  Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
  Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

  Marknadsansvarig / Kalkylator
  Vi ringer upp dig!