Skador från fukt & vatten

Helhetslösningar inom fukt- & vattenskador i Stockholm
Vi ringer upp dig!

  Svenska Fukt erbjuder helhetslösningar inom skador från vatten och fukt. Från sanering av skada till att det skadade utrymmet är helt återställt. Vi utför samtliga förekommande typer av sanering och rengöring i Stockholm. Exempelvis fuktskador, mögelskador, rötskador, luktsanering och vattenskador.

  Vattenskador

  Vatten har en sällsynt förmåga att tränga sig in i hus genom golv och väggar. Med vindens hjälp kan det till och med rinna uppåt. Tar det inte sig in utifrån så kan det ändå uppstå skador från läckande ledningar och avlopp. När vattnet väl tar sig in kan det orsaka stora skador som är besvärliga att åtgärda. Vi har kunskaper, maskiner och väl utvecklade metoder för att lösa uppdrag inom vattenskador så smidigt som möjligt.

  Fuktskador och mögelskador

  Röta, mögel, hussvamp och mikrober är exempel på besvär som fuktskador kan orsaka. Vi har metoder, erfarenhet och kunskap att avgöra hur dessa problem kan åtgärdas. Bland annat utför vi fungicidbehandlingar.

  När vi gör våra utredningar kan vi också avgöra hur problemet uppstått från början och se till att lösa även det problemet för att slippa ännu fler fukt- och mögelskador framöver.

  Avfuktning

  Det är många saker som kan göra att ett behov av avfuktning uppstår. Läckande tak och ledningar är vanliga orsaker, men även kapillärsugande fukt och släckning av bränder. Vi avlägsnar vätska och fukt och genomför nödvändiga saneringsåtgärder och fuktmätningar när problem med fukt och vatten uppstår.

  Byggservice

  Självklart utför vi även den byggtekniska återställningen efter att vi utfört en avfuktning och sanering. Samtliga i vår personal är utbildade yrkesarbetare med yrkesbevis. De har specialutbildningar på fukt-vatten och luktsäkra konstruktioner i form av t ex mekaniskt undertrycksventilerade golv- och väggkonstruktioner, krypgrunder, vindar, skadade våtutrymmen m.m.

  Fuktskador

  Vi löser akuta vattenskador såväl som fuktskador efter långvarigt läckage.

  Vattenskador

  Vi har kunskaper, maskiner och väl utvecklade metoder för att lösa uppdrag inom vattenskador så smidigt som möjligt.

  Mögelskador

  Vi har metoder, erfarenhet och kunskap att avgöra hur dessa problem kan åtgärdas.

  Sanering

  Lukter som uppstår av till exempel mögel på väggar och golv är inte bara otrevliga, de kan också innebära problem med hälsan.

  Kostnadsfritt offertförslag

  Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
  Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

  Marknadsansvarig / Kalkylator
  Vi ringer upp dig!