Badrumsrenoveringar

Vi har stor erfarenhet av att renovera badrum
Vi ringer upp dig!

  Vi har lång och bred erfarenhet av badrumsrenovering, allt från de lite enklare uppgifterna till de väldigt avancerade. Vi tillhandahåller allt inom badrum och erbjuder kända varumärken av kakel, klinker och inredningar. Vi tar ditt badrum hela vägen från start till mål när du behöver en renovering.

  Att anlita oss för din badrumsrenovering är en smidig helhetslösning för dig som kund. Vi tar det totala ansvaret för hela din badrumsrenovering så att du bara behöver ha kontakt med ett företag genom hela renoveringsprocessen. Du har allt under samma tak och vet var du ska höra av dig när du har frågor och funderingar.

  Vi har en mycket bred kompetens med alla yrkesgrupper av hantverkare inom el, mur & puts, snickare, målare, vvs osv. Med oss får du en trygg och smidig badrumsrenovering från planering till färdigt badrum.

  Vi utför främst badrumsrenovering i Stockholm.

  Behörighet för våtutrymmen

  Att våra kunder känner sig trygga och blir nöjda med vårt arbete är viktigt för oss. En badrumsrenovering är ett stort projekt och mycket kan gå fel om det inte görs på rätt sätt.

  Vi är behöriga att utföra tätskiktsarbeten enligt branschorganisationen PER:s branschregler för tätskikt i våtutrymmen. Vi vill vara ett företag som du kan känna förtroende för när du behöver en badrumsrenovering.

  Stambyte

  Ett vanligt förekommande arbete inom badrumsrenovering är stambyte. Ett badrum är stamrenoverat då nya vattenrör, avloppsstam med tillhörande golvbrunn, nytt tät- och ytskikt samt nytt toalettporslin har installerats. Läs mer om stambyte här.

  Vi använder oss enbart av godkända och utprovade konstruktioner när vi utför badrumsrenoveringar. Därmed erhålls det bästa fuktskyddet mot framtida fuktskador och du behöver inte oroa dig för att använda ditt nyrenoverade badrum fullt ut i många år framöver.

  Kostnadsfritt offertförslag

  Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
  Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

  Marknadsansvarig / Kalkylator
  Vi ringer upp dig!