Dränering i Stockholm

Svenska Fukt jobbar med dränering i Stockholm med omnejd och rekommenderar ISODRÄN
Vi ringer upp dig!

Dränering med garanti

Vi på Svenska fukt utför dränering i Stockholm med 10 års garanti på material och utfört arbete!

Vår personal är ISOCERT 02 utbildade och har stor erfarenhet inom dränering och dräneringsarbete.

Nöjda kunder är viktigt för oss och därför kan du som kund alltid följa vårt arbete i realtid via vår kundportal. Läs mer om hur dräneringen går till steg för steg här.

Torrt med ISODRÄN

ISODRÄN är en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som väldigt effektivt dränerar och torkar ut dina källarväggar. Det ger dig ett bra fuktskydd vid dränering av husgrunder,  både befintliga och nybyggda. Det spelar ingen roll om det gäller platta på mark, källare eller krypgrunder. Din källare blir varm och torr vid dränering med ISODRÄN.

Vi lägger dränering och dräneringssystem på rätt nivå och anlägger nytt dag-/regnvattensystem. Vi sänker fukthalten i dina väggar genom att öppna upp källarväggarna för bästa uttorkning. Resultatet blir ett varmt och torrt inomhusklimat.

Klimatvänligt arbete

Vi arbetar alltid med egna maskiner som är besiktigade, miljögodkända och anpassade för den typen av arbeten vi utför. Det gör vi för att orsaka minimal påverkan på miljön och klimatet, något som vi värderar högt.

När behöver du dränera ditt hus?

Om du har en källare och din husgrund är konstant utsatt för hög grundvattennivå kan fukt krypa in i husgrund och väggar.

Om du hittar tecken på fuktskador på dina källarväggar, eller om din källare börjar lukta mer och mer ”unket” kan det vara ett varningstecken. Då bör du kolla upp om du behöver göra ett dräneringsarbete. Tecken på fuktskadade väggar är till exempel att färgen börjar flaga, eller att tapeterna släpper och bubblar sig.

Om du är osäker så bör du ta hem en dräneringstekniker på konsultation. Ett första möte med oss på Svenska Fukt är alltid kostnadsfritt! Läs mer om det här.

För mer information om dränering Stockholm, ring 08-798 88 80

Läs mer om hur vi lägger upp din dränering | Frågor och svar kring dränering

Kostnadsfritt offertförslag

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

tel-mail
Marknadsansvarig / Kalkylator

Robert Fransson
Telefon: 08-798 88 80
robert.fransson@svenskafukt.se

Vi ringer upp dig!