Dräneringens olika steg

Kontakta oss för kostnadsfritt offertförslag, för mer information ring 08-798 88 80
Vi ringer upp dig!

Kostnadsfritt hembesök

För dig som behöver dränering i Stockholm med omnejd erbjuder vi kostnadsfri konsultation där en ISO-certifierad tekniker kommer hem till dig och ser över dina behov. Du får information om vilka olika lösningar som finns för dränering och vad som passar bäst för just ditt hus och trädgård och du får också möjlighet att ställa eventuella frågor som du funderar på.

Vår tekniker gör en enkel uppmätning av din tomt/yta för att kunna lämna en offert på dränering till dig.

Vi på Svenska Fukt AB tar allt ansvar gällande din dränering från första kontakten och du betalar ingenting för vårt första möte!

Offert och utförande

Efter vårt första besök återkommer vi till dig med en offert på dränering av ditt hus eller tomt. I offerten ingår både själva arbetet och allt material som kommer att användas vid dräneringen. När du tittat igen och godkänt din offert är vi redo att sätta igång med din dränering! Har du frågor om offerten är du självklart välkommen att kontakta oss innan du lämnar ditt slutgiltiga godkännande.

När vi utför arbetet tar vi hand om all bortforsling av material som inte kan återanvändas och efter utfört arbete står vi för grovstädning efter maskiner och du behöver inte själv göra något som helst efterarbete.

Du behöver inte vara hemma under tiden som vi utför din dränering. Via vår kundportal kan du när som helst följa arbetet i realtid från annan plats.

Slutlig besiktning

När vi är klara med dräneringen av ditt hus eller tomt är det viktigt för oss att du som kund är nöjd! Efter avslutat arbete går vi tillsammans igenom vad som gjorts enligt Isodräns besiktningsprotokoll.

Alla dokument om din dränering som bilder, protokoll och dräneringsritning har du sedan åtkomst till via vår kundportal.

Läs mer om dränering här eller på vår FAQ sida.

Kostnadsfritt offertförslag

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig?
Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

tel-mail
Marknadsansvarig / Kalkylator

Robert Fransson
Telefon: 08-798 88 80
robert.fransson@svenskafukt.se

Vi ringer upp dig!